Støtter du menn eller familier i ditt lokalområde? Vil du ha mer kunnskap om samfunnet og tjenester i bydelen din? Har du lyst til å gjøre en forskjell? Vil du bli en bydelsfar? Kontakt oss på info@bydelsfar.no eller i skjemaet under, eller følg med på våre sosiale medier for å få oppdatert informasjon om vår neste oppstart av grunnutdannelsen for bydelsfedre. 

Hvor kan du bli bydelsfar nå?

Akkurat nå er det ingen bydeler som rekrutterer - men følg med her eller send oss en melding om du ønsker å bli en bydelsfar.

Ønsker du å hjelpe bydelsfedre ved å bli frivillig? Av erfaring vet vi at det er mange som ønsker å bli frivillige og kanskje ikke har anledning til gå igjennom hele grunnutdannelsen. I de bydelene vi allerede har bydelsfedre kan du bli en del av Bydelsfedrenes nettverk, og bidra til arrangementer, kurs og lignende. Ta kontakt med oss på info@bydelsfar.no eller i skjemaet under.   

Ta kontakt med oss:

Fyll inn skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Påkrevde felter er merket med *

Skriv gjerne inn hvor du befinner deg og hvilket språk du ønsker å snakke på, så blir du kontaktet av en bydelsfar som kan hjelpe deg.

NB! Ikke send sensitive opplysninger via dette skjemaet.